UPDATE 26-03-2020

Beste leden, vrijwilligers en bezoekers van wijkvereniging Bezelhorst,

Vanaf maandag 16 maart 2020 hebben we besloten het wijkgebouw te sluiten, dit in aansluiting op de landelijke maatregelen van de overheid ter bestrijding van het Corona-virus. 23 maart 2020 zijn deze maatregelen verscherpt. Dit betekent dat wijkgebouw ‘Bezel-Inn’ tot in ieder geval 1 juni 2020 gesloten zal blijven.

Algemene ledenvergadering

Donderdag 19 maart 2020 stond de algemene ledenvergadering op de planning. Deze is vanwege het Corona-virus niet doorgegaan. Zodra er door de overheid wordt aangegeven dat bijeenkomsten weer gehouden kunnen worden, zullen wij  de vergadering opnieuw inroosteren en zullen leden hiervan een schriftelijke uitnodiging ontvangen.

Ontwikkelingen

Mochten huidige maatregelen wijzigen, dan passen wij ons hieraan aan. Voor de meest actuele ontwikkelingen rondom wanneer het wijkgebouw weer opengaat, adviseren wij u de Facebookpagina en de website (www.bezel-inn.nl) van de wijkvereniging in de gaten te houden.

We hopen u na deze vreemde tijden weer in goede gezondheid te mogen ontvangen in het wijkgebouw.

Met vriendelijke groet, Het bestuur van wijkvereniging Bezelhorst

Naar aanleiding van de richtlijnen ter voorkoming en beperking van besmetting met het Corona-virus, gesteld door de Nederlandse overheid, heeft het bestuur van wijkvereniging Bezelhorst besloten om alle geplande activiteiten in het wijkgebouw Bezel-Inn per direct af te gelasten en te sluiten voor publiek.

We willen benadrukken dat er geen acute aanleiding is voor dit besluit. Deze sluiting is puur een veiligheidsmaatregel vanwege de kwetsbare doelgroepen die ook van het wijkgebouw gebruik maken.

Vooralsnog zal deze maatregel gelden tot en met 6 april a.s.. Indien de maatregel wijzigt zal dat, o.a. via onze website en facebook, bekend gemaakt worden.

Wij hopen u zo spoedig mogelijk weer te kunnen begroeten in ons wijkgebouw.

Door Webmaster